Mijn favorieten

Schadeverzekeringen particulierenVan Limpt Verzekeringen is in de wijde omgeving van De Kempen al meer dan 50 jaar een begrip in de markt. Natuurlijk hebben ook wij de nodige veranderingen ondergaan, maar thans hebben we een bescheiden klantenkring waarbij we borg staan voor persoonlijke service en aandacht.

Omdat wij nu geen personeel meer in dienst hebben maar het samen kunnen invullen vinden we die persoonlijke aandacht heel waardevol. Juist in deze tijd waarin ook onze klanten financieel gekort worden vinden wij het gevoel van vertrouwen en meedenken uiterst belangrijk. Zo kunt u ons dagelijks bereiken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds 21 uur, bij afwezigheid is er een telefoniste die de boodschap aanneemt en klanten laat terugbellen. Hierover krijgen we veel positieve reacties van tevreden mensen die deze persoonlijke aanpak zeer waarderen.

Wij kunnen voor al uw verzekeringen zorgen tegen concurrerende premies! Hierbij maken wij veelal gebruik van de pakketpolis waarbij onder een en hetzelfde polisnummer bijna alle verzekeringen kunnen worden gekoppeld, waardoor u één duidelijk overzicht krijgt met daarop uw verzekeringen.

Uiteraard kunt u deze verzekeringen ook gewoon maandelijks betalen.
Wij werken grotendeels via een volmachtbedrijf die vrijwel alle maatschappijen onder zich heeft, waardoor wij altijd direct een vergelijking tussen de verschillende aanbieders in de markt kunnen maken.

Ook werken wij met digitale klantendossiers, waardoor klanten hun eigen verzekeringen altijd en overal kunnen inzien, wijzigen of beëindigen.

Benader ons eens vrijblijvend voor een offerte, wij maken graag het verschil voor ú!

Anton en Inge van Limpt