Mijn favorieten

Schadeverzekeringen bedrijvenVan Limpt Verzekeringen is in de wijde omgeving van De Kempen al meer dan 50 jaar een begrip in de markt. Natuurlijk hebben ook wij de nodige veranderingen ondergaan, maar thans hebben we een bescheiden klantenkring waarbij we borg staan voor persoonlijke service en aandacht.

Ook voor bedrijven bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor hun schadeverzekeringen. Nu de prijzen overal onder druk staan is het voor bedrijven ook belangrijk om het beste te kiezen uit geboden mogelijkheden en daar kunnen wij ze prima in begeleiden. In een persoonlijk gesprek gaan we de behoeften na en van daar uit een keuze maken uit de verschillende opties.

Zo hebben we een voordelig bedrijven MKB pakket, waarbij alle verzekeringen onder één polis gekoppeld kunnen worden, van het bedrijfspand en inventaris tot en met een rechtsbijstandverzekering. Ook bieden wij een totaalplan voor de ZZP ondernemer, wij kijken in iedere situatie graag samen naar de mogelijkheden om zo tot een concurrerende offerte te kunnen komen.

Voor bedrijven is natuurlijk ook een goede bereikbaarheid van ons kantoor van groot belang, wij zijn dagelijks bereikbaar tot ’s avonds 21 uur, bij afwezigheid is er een telefoniste die de boodschap aanneemt en zoveel mogelijk dezelfde dag laat terugbellen.

Door middel van digitale klantendossiers, kunnen bedrijven hun eigen verzekeringen altijd en overal inzien, wijzigen of beëindigen.

Benader ons eens vrijblijvend voor een offerte, wij maken graag het verschil voor ú!

Anton en Inge van Limpt