Mijn favorieten

Acties

ACTIES !!

GRATIS VERHUISSERVICE VOOR UW NUTSVOORZIENINGEN !


Zowel de kopers als verkopers van onze woningen kunnen gebruik maken van de gratis verhuisservice voor de nutsvoorzieningen via dewebsite http://vanlimpt.nutselect.nl.


TIP !

Heeft u vrienden, familie en / of kennissen die een woning zoeken en de tip zou leiden tot een aankoop dan beloont van Limpt Makelaardij u met een TIP. Indien u iemand weet, laat dan svp uw gegevens achter op het kontaktformulier om in aanmerking te komen voor de TIP.  Vriendelijk bedankt.  


 

AANKOOPBEGELEIDING
Uitgebreide aankoopbegeleiding door NVM-makelaar voor € 1499,= all-in!

Herkent u dit?

U heeft een prachtige woning gezien, bent dol enthousiast, maar nu?
Er komen een hoop vragen bij u naar boven: Is de vraagprijs reëel? Verkeert het pand bouwkundig in een goede staat? Hoe is de ligging en omgeving? Mag ik volgens het bestemmingsplan uitbouwen? Etc etc etc.

Juist daarom is het verstandig om, bij één van de grootste uitgaven en belangrijkste beslissingen uit uw leven, een makelaar mee te nemen voor een onafhankelijk advies ten aanzien van de woning en die u tijdens het gehele aankoopproces begeleidt!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak waarin wij ons dienstenpakket nader aan u kunnen toelichten!

 

TOMTOM navigatiesysteem cadeau! *

In de komende maanden geven wij iedere klant die een nieuwe hypotheek* afsluit een TOMTOM navigatiesysteem cadeau.

Heeft u dus plannen om een woning aan te kopen of uw hypotheek opnieuw te laten berekenen laat ons dan eens een vrijblijvende maandlastenberekening voor u maken. Wij nemen graag de tijd om u de weg te wijzen in het ingewikkelde materie van hypotheken.

Als onafhankelijk Erkend Hypotheekadviseur rekenen wij met speciale programmatuur voor u de voordeligste aanbieding voor, hierbij maken wij een keuze tussen alle grotere hypotheekbanken in de markt.Inkomensbescherming / Woonlasten Verzekering

Wanneer u nog geen inkomensverzekering heeft afgesloten loopt u het risico dat u niet goed beschermd bent als u door ziekte of werkloosheid minder gaat verdienen. Terwijl het inkomen dan met 30% terug kan vallen, gaan de vaste maandlasten van uw hypotheek, verzekeringen, gas, water, licht, gewoon door. U kunt daardoor in een vervelende situatie terecht komen.

Daarom raden wij u aan om een Maandlastbeschermer af te sluiten. Door deze verzekering hoeft u niet meer wakker te liggen van de eventuele financiële gevolgen van ziekte, een ongeluk of ontslag. Met een Maandlastbeschermer weet u zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn. Dat geeft u alle tijd om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte. En dat slaapt een stuk geruster.
Wilt u hierover meer informatie dan verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen voor een afspraak of klik HIER voor een brochure van het produkt.* Tom Tom actie is geldig zolang de voorraad strekt. Voorwaarden voor deze actie is dat het een nieuwe, eerste hypotheek betreft van tenminste € 150.000,= leningbedrag en de offerte binnen de actieperiode voor akkoord wordt ondertekend. Uitreiking vindt plaats nadat de hypotheekakte van deze geaccepteerde offerte is gepasseerd