Mijn favorieten

Voor het Beste Hypotheek Advies!


Indien u nu een woning gaat kopen, dan staat u op het punt om een grote financiële verplichting aan te gaan: uw hypotheek.

Vanaf 1 januari 2013 moet u uw nieuwe hypotheek in dertig jaar volledig en ten minste annuïtair aflossen om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek. Omdat u moet aflossen op uw schuld, neemt ook de te betalen rente af. Minder rente betekent echter ook minder fiscaal voordeel, waardoor uw netto maandlasten geleidelijk zullen toenemen.

Zo zijn er veel zaken om over na te denken voor het maken van de juiste afweging: wat kunt u lenen, hoeveel risico wilt u lopen, uw nieuwe maandlasten, looptijd van de hypotheekrente?

Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze, wij zijn niet gebonden aan een hypotheekverstrekker en kunnen diverse mogelijkheden voor u vergelijken. Zo maken wij voor u een duidelijke berekening, geven heldere uitleg over de hypotheekvorm en rente en misschien nog wel minsten zo belangrijk begeleiden wij het gehele traject totdat u bij de notaris bent geweest.

Wij zoeken voor u de beste hypotheek, tegen de beste condities.
Onze berekeningen worden uitgevoerd met Nationaal Woonpakket, een onafhankelijk adviesprogramma.


Voor iedere hypotheek maken wij een dienstverleningsdocument waar de afspraken over en weer duidelijk in staan. Ook onze beloning staat hierin vermeld, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent en niet met een uurtarief wordt opgescheept dat achteraf voor een onaangename verrassing zorgt!


Van Limpt Hypotheken: Voor het beste hypotheekadvies!