Mijn favorieten

Verhuur

Verhuur is een aparte specialisatie waar de combinatie van ervaring, deskundigheid en kennis een garantie zijn voor een goed advies. Van Limpt Makelaardij komt op voor uw belangen. We streven naar een tevreden resultaat voor u als verhurende partij.

Als NVM makelaar kunnen we belangrijke tools zoals Funda en andere social media inzetten voor een goede promotie en presentatie van uw woning.

Als verhurend makelaar bepalen we in overleg de huurprijs en bespreken we samen de verhuurprocedure. 

We stellen een keurige en complete brochure samen met mooie digitale kleurenfoto's. Deze brochure is te downloaden van de Fundasite en van onze eigen website www.vanlimpt.nl

Naast de brochure, etalage en eventueel tuinbord (V-bord) wordt de woning uitgebreid kenbaar gemaakt op www.funda.nl, www.vanlimpt.nl, de mobile site m.vanlimpt.nl, twitter, Facebook en You Tube. De potentiële woningzoekenden worden aangeschreven over het nieuwe aanbod.

Wij zullen de potentiële kandidaten op een professionele wijze begeleiden tijdens de bezichtinging en u op de hoogte houden over de bevindingen.

We adviseren tussen u en de hurende partij met als doel het bereiken van een wilsovereenstemming. Als de deal is gesloten zullen we de huurovereenkomst opmaken, bespreken en eventueel gezamelijk ondertekenen.

Alle voornoemde diensten zijn inbegrepen in de met u af te spreken courtage.