Mijn favorieten

Bemiddeling aan- en verkoop België

Van Limpt makelaardij is bevoegd om over de landsgrens met België onroerend goed te bemiddelen. Wij zijn geregistreerd onder nummer 502.706 op het tableau  van vastgoedmakelaars als titularis bij het Beroepsintituut voor Vastgoedmakelaars (B.I.V.) te Brussel (B)
Het BIV is gevestigd aan Luxemburgstraat 16 B, 1000 te Brussel (B)

Als vastgoed makelaar zijn we verzekerd bij de verzekeraar AXA Belgium NV die instaat voor de beroepsaansprakelijkheidsdekking alsook voor de financiële borgstelling.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnummer: 730.390.160)

Als NVM makelaar kunnen we Funda Europe aanbieden en andere social media inzetten voor een goede promotie en presentatie van uw woning.

Als verkopend makelaar bepalen we in overleg de verkoopwaarde en bespreken we samen de verkoopprocedure. We stellen een kadastraal onderzoek in en we bekijken of er bijzonderheden zijn zoals erfdienstbaarheden.

We stellen een keurige en complete verkoopbrochure samen met mooie digitale kleurenfoto's. Deze brochure is te downloaden van de Fundasite en van onze eigen website www.vanlimpt.nl

Naast de brochure, etalage en eventueel tuinbord (V-bord) wordt de woning uitgebreid kenbaar gemaakt op www.funda.nl, (Funda Europe) www.vanlimpt.nl, de mobile site m.vanlimpt.nl, twitter, Facebook en You Tube. Ook bieden we de "Help mee" functie aan van "kijk mijn huis" die als een olievlek uw eigen netwerk bedient. De potentiële woningzoekenden worden aangeschreven over het nieuwe aanbod.

Wij zullen de potentiële kandidaten op een professionele wijze begeleiden tijdens de bezichtiging en u op de hoogte houden over de bevindingen.

We adviseren bij prijsonderhandelingen tussen u en kopende partij met als doel het bereiken van een wilsovereenstemming. Als de deal is gesloten zullen we de koopovereenkomst opmaken, bespreken en eventueel gezamelijk ondertekenen.

De koopovereenkomst wordt door ons opgestuurd naar de notaris die de eigendomsoverdracht zal gaan verzorgen. Voorafgaand aan de notariële eigendomsoverdracht zullen we de kopers begeleiden bij de eindinspectie.

Alle voornoemde diensten zijn inbegrepen in de met u af te spreken courtage.